Wednesday, May 22, 2019

Sensory

Sensory Skills teaches you the essentials of sensory evaluation in a practical and interactive manner. It investigates the way we perceive what we taste and how to apply this knowledge when evaluating coffee’s natural characteristics. It also offers an insight into identifying speciality coffee qualities, as well as an overview of how to implement this in business.

Sensory Skills can be studied at three different levels:

Foundation covers the essentials of sensory evaluation in a practical and interactive manner. It investigates the way we perceive what we taste and how to apply this knowledge when evaluating coffee natural characteristics.

It also offers an introduction to identifying speciality coffee qualities, as well as an overview of how to implement this in business;Intermediate is ideal for someone already working in the area who wants to develop their knowledge of sensory skills. It is broken down into three areas: How we taste, perceive and interpret; Running a cupping session and tasting the diversity of coffee; How to set up sensory skills in your business; Professionalis aimed at people with extensive experience in the industry who wish to develop their knowledge to become sensory skills leaders in a coffee business.

Keterampilan sensorik mengajarkan Anda penting dari evaluasi sensorik secara praktis dan interaktif.Ini menyelidiki cara kita memandang apa yang kita rasa dan bagaimana menerapkan pengetahuan ini ketika mengevaluasi karakteristik alami kopi.

Ia juga menawarkan wawasan mengidentifikasi kualitas kopi spesial, serta gambaran tentang bagaimana menerapkan ini dalam bisnis.

Keterampilan sensorik dapat dipelajari pada tiga tingkat yang berbeda:

Yayasan mencakup esensi evaluasi sensorik secara praktis dan interaktif.Ini menyelidiki cara kita memandang apa yang kita rasa dan bagaimana menerapkan pengetahuan ini ketika mengevaluasi karakteristik alami kopi.

Ia juga menawarkan pengenalan mengidentifikasi kualitas kopi khusus, serta gambaran tentang bagaimana menerapkan ini dalam bisnis Menengah sangat ideal untuk seseorang yang sudah bekerja di daerah yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka tentang keterampilan sensorik. Hal ini dipecah menjadi tiga bidang: Bagaimana kita rasa, merasakan dan menginterpretasikan; Menjalankan sesi cupping dan mencicipi keragaman kopi. Cara mengatur keterampilan sensorik dalam bisnis Anda Profesional ditujukan untuk orang-orang dengan pengalaman yang luas dalam industri yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka untuk menjadi pemimpin keterampilan sensorik dalam bisnis kopi.

EVENTS

Roasting Class with Dr. Manuel Diaz Ph.D

Specialty Coffee Association of Indonesia kembali mengadakan Roasting Class di Jakarta dan Yogyakarta karena besar nya antusias dari para member yang ingin diadakanya training...

Post Harvset Management Class with Dr. Manuel Diaz

SCAI kembali menyelenggarakan Post Harvest Management Class dengan trainer: Dr. Manuel Diaz berikut merupakan detail kegiatannya: Post Harvest Management Class By Dr. Manuel Diaz Kapasitas peserta: Maksimal 20 Peserta Tanggal   : 29-30 April 2019 Waktu ...

4th ACF Barista Training Foundation – Level 1

SPAZIO - Surabaya, 9 Maret 2019