Roasting

Roasting gives you an understanding of the roasting process, including the roast cycle and how to control sensory aspects of the coffee by roasting light or dark. In addition, this module covers roast defects, the physical changes that beans undergo during the roasting process, as well as workspace management and lean production.

  • Roasting can be studied at three different levels Foundation & gives a basic understanding of the roasting process, including the roast cycle and how to control sensory aspects of the coffee by roasting light or dark Intermediate builds on the basics covered in Foundation and covers roast defects, the physical changes that beans undergo during the roasting process, as well as workspace management and lean production Professional gives you the skills and knowledge needed as a manager to plan and execute quality control, create a product range to meet different preferences, calculate production costs and ensure efficient production.
  • Roasting can be studied at three different levels Foundation & gives a basic understanding of the roasting process, including the roast cycle and how to control sensory aspects of the coffee by roasting light or dark Intermediate builds on the basics covered in Foundation and covers roast defects, the physical changes that beans undergo during the roasting process, as well as workspace management and lean production Professional gives you the skills and knowledge needed as a manager to plan and execute quality control, create a product range to meet different preferences, calculate production costs and ensure efficient production.
  • Roasting can be studied at three different levels Foundation & gives a basic understanding of the roasting process, including the roast cycle and how to control sensory aspects of the coffee by roasting light or dark Intermediate builds on the basics covered in Foundation and covers roast defects, the physical changes that beans undergo during the roasting process, as well as workspace management and lean production Professional gives you the skills and knowledge needed as a manager to plan and execute quality control, create a product range to meet different preferences, calculate production costs and ensure efficient production.
  • Roasting can be studied at three different levels Foundation & gives a basic understanding of the roasting process, including the roast cycle and how to control sensory aspects of the coffee by roasting light or dark Intermediate builds on the basics covered in Foundation and covers roast defects, the physical changes that beans undergo during the roasting process, as well as workspace management and lean production Professional gives you the skills and knowledge needed as a manager to plan and execute quality control, create a product range to meet different preferences, calculate production costs and ensure efficient production.

Memanggang memberikan pemahaman tentang proses pemanggangan, termasuk siklus panggang dan bagaimana mengontrol aspek sensorik kopi dengan memanggang terang atau gelap.

Selain itu, modul ini mencakup cacat panggang, perubahan fisik yang biji menjalani selama proses pemanggangan, serta manajemen kerja dan produksi ramping.Memanggang dapat dipelajari pada tiga tingkat yang berbeda:

  • Yayasan memberikan pemahaman dasar dari proses pemanggangan, termasuk siklus panggang dan bagaimana mengontrol aspek sensorik kopi dengan memanggang terang atau gelap Menengah dibangun di atas dasar-dasar yang tercakup dalam Yayasan dan mencakup cacat panggang, perubahan fisik yang biji menjalani selama proses pemanggangan, serta manajemen kerja dan produksi ramping Profesional memberikan keterampilan dan pengetahuan yang dibutuhkan sebagai seorang manajer untuk merencanakan dan melaksanakan kontrol kualitas, menciptakan berbagai produk untuk memenuhi preferensi yang berbeda, menghitung biaya produksi dan memastikan produksi yang efisien.
  • Yayasan memberikan pemahaman dasar dari proses pemanggangan, termasuk siklus panggang dan bagaimana mengontrol aspek sensorik kopi dengan memanggang terang atau gelap Menengah dibangun di atas dasar-dasar yang tercakup dalam Yayasan dan mencakup cacat panggang, perubahan fisik yang biji menjalani selama proses pemanggangan, serta manajemen kerja dan produksi ramping Profesional memberikan keterampilan dan pengetahuan yang dibutuhkan sebagai seorang manajer untuk merencanakan dan melaksanakan kontrol kualitas, menciptakan berbagai produk untuk memenuhi preferensi yang berbeda, menghitung biaya produksi dan memastikan produksi yang efisien.
  • Yayasan memberikan pemahaman dasar dari proses pemanggangan, termasuk siklus panggang dan bagaimana mengontrol aspek sensorik kopi dengan memanggang terang atau gelap Menengah dibangun di atas dasar-dasar yang tercakup dalam Yayasan dan mencakup cacat panggang, perubahan fisik yang biji menjalani selama proses pemanggangan, serta manajemen kerja dan produksi ramping Profesional memberikan keterampilan dan pengetahuan yang dibutuhkan sebagai seorang manajer untuk merencanakan dan melaksanakan kontrol kualitas, menciptakan berbagai produk untuk memenuhi preferensi yang berbeda, menghitung biaya produksi dan memastikan produksi yang efisien.
  • Yayasan memberikan pemahaman dasar dari proses pemanggangan, termasuk siklus panggang dan bagaimana mengontrol aspek sensorik kopi dengan memanggang terang atau gelap Menengah dibangun di atas dasar-dasar yang tercakup dalam Yayasan dan mencakup cacat panggang, perubahan fisik yang biji menjalani selama proses pemanggangan, serta manajemen kerja dan produksi ramping Profesional memberikan keterampilan dan pengetahuan yang dibutuhkan sebagai seorang manajer untuk merencanakan dan melaksanakan kontrol kualitas, menciptakan berbagai produk untuk memenuhi preferensi yang berbeda, menghitung biaya produksi dan memastikan produksi yang efisien.

EVENTS

Scai Expo 2018

Grand Inna Bali Beach Hotel-Bali, 19-21 Oktober 2018

7th SCAI Micro Lots Specialty Coffee Auction, Bali, 2018

Grand Inna Bali Beach Hotel-Bali, 21 Oktober 2018.